Naamiaisissa

Vaimolla oli kauhea päänsärky ja sanoi miehelleen, että hän menisi yksin juhliin. Mies kun oli uskollinen aviomies niin hän kieltäytyi. Vaimo painosti ja sanoi, että hän ottaa pari särkylääkettä ja menee sänkyyn, siinä ei ole mitään järkeä, että miehen illanvietto pilaantuu vain siksi, että hän ei pääse menemään. Niin mies otti naamiaispukunsa ja lähti menemään.

Pian vaimo kuitenkin heräsi ilman päänsärkyä, noin tunnin sikeän nukkumisen jälkeen. Oli vielä ilta varhain ja hän päätti lähteä juhliin. Mies ei tiennyt hänen naamiaispukunsa, joten vaimo ajatteli pitää hieman hauskaa katsomalla miehensä käytöstä, kun hän oli yksin juhlissa. Niinpä vaimo oli pian juhlissa ja huomasi hetken kuluttua miehensä naamiopuvussaan liikkuen ympäri tanssilattiaa. Hän tanssi jokaisen nuoren naisen kanssa, nipistellen takamuksia ja suudellen heitä. Vaimo, joka oli tosi näyttävä nainen itsekin, käveli miehen luo. Mies näki hänet ja jätti tanssipartnerinsa oman onnensa nojaan, omistautuen täysin hänelle.

Vaimo päätti antaa asioiden menevän niin pitkälle, kun mies vain haluaisi. Luonnollisesti, koska tämä oli miehensä. Muutaman drinkin jälkeen mies kuiskasi pienen ehdotuksen naisen korvaan ja hän suostui. Niin he menivät autojen luo ja rakastelivat intohimoisesti auton takapenkillä. Juuri ennen naamioitten riisumista puolelta öin, vaimo livisti ja meni kotia. Hän pisti naamiaispukunsa pois ja meni sänkyyn ajatellen, minkälaisen selityksen miehensä antaisi käytökselleen.

Vaimo istui sängyssä lukemassa, kun mies tuli kotiin. Niinpä hän kysyi mieheltä, kuinka juhlissa oli mennyt.
-“Ei siellä tapahtunut mitään erikoista, tiedät että minulla ei ole hauskaa, kun sinä et ole mukana.”

Vaimo jatkaa:
-“Tanssitko paljon?

-“En tanssinut kertaakaan! Kun tulin paikalle tapasin Martin, Kallen ja pari muuta kaveria, niinpä menimme vierashuoneeseen ja pelasimme pokeria siellä koko illan.

-“Sinä varmaan näytit typerältä, kun istuit pelaamassa naamiaispuku päällä?”, vaimo sanoi pilkallisella äänellä.

Siihen mies vastasi:
-“Oikeastaan annoin pukuni veljellesi ja hänellä oli ollut kuulemma mahtava ilta.”