Miehen valinta

Nuorella miehellä oli ongelma. Hän seurusteli kolmen ihanannaisen kanssa ja hänen piti päättää kenen kanssa mennä naimisiin. Hän päätti tehdä testin ja antoi heille kaikille 10 000 euroa rahaa.

Ensimmäinen nainen meni kauneushoitolaan ja kampaajalle sekä osti täyden sarjanuusia vaatteita ja kenkiä. Miehelle hän sanoi: – “Kultaseni, haluan olla mahdollisimman kaunis sinua varten koska rakastan sinua niin paljon.”

Toinen nainen osti uudet golfmailat, rullaluistimet sekä täydellisenstereosarjan, videonauhurin ja kuusi koria olutta. Miehelle hän sanoi: -“Rakkaani, ostin nämä sinulle lahjaksi koska rakastan sinua niin paljon”

Kolmas nainen investoi koko 10000 euroa tuottaviin tekno-osakkeisiin ja moninkertaisti nopeasti sijoituksen arvon. Miehelle hän ilmoitti: – “Armaani, panin rahasi kasvamaan että ne turvaisivat parhaiten yhteisentulevaisuutemme”.

Mies oli mielissään noista kaikista vastauksista. Huolellisen analyysin javaihtoehtojen objektiivisen punninnan jälkeen hän valitsi sen kandidaatin jolla oli isoimmat tissit.