Kännin viisi astetta

KÄNNIN VIISI ASTETTA

1. aste – ÄLYKÄS
Tämä aste koittaa silloin kun yhtäkkiä huomaat olevasi tämän universumin kaikkien alojen erikoisasiantuntija. Tiedät että tiedät kaikesta kaiken ja haluat kiivaasti jakaa tietosi kaikillejotka sinua vain kuuntelee. Tässä vaiheessa olet aina hyvin RIKAS. Ja tietysti ihminen jolle puhut on hyvin VÄÄRÄSSÄ. Tästä keskustelusta tulee mielenkiintoinen kun molemmat osapuolet ovat ÄLYKKÄITÄ.

2. aste – HYVÄNNÄKÖINEN
Huomaat olevasi PARHAIMMAN NÄKÖINEN ihminen koko kuppilassa ja ihmiset ihailevat sinua. Voit mennä juttelemaan vieraiden ihmisten kanssa tietäen että he ihailevat sinua ja todella haluavat keskustella kanssasi. Pidä mielessä että olet silti myös ÄLYKÄS joten voit keskustella suvereenisti ihan mistä tahansa.

3. aste – RIKAS
Tämä on aste jolloin yhtäkkiä tajuat olevasi rikkain ihminen maailmassa. Voit ostaa drinkkejä kaikille ravintolassa olijoille koska tililläsi on loputtomasti katetta. Voit toki myös tehdä vetoja tällä asteella koska olethan silti ÄLYKÄS, joten luonnollisesti voitat kaikki tekemäsi vedot. Ei haittaa kuinka paljon vetoja tahansa teetkin, olethan silti PARHAIMMAN NÄKÖINEN ihminen koko kapakassa.

4. aste – LUODINKESTÄVÄ
Nyt voit aloittaa riidan haastamisen kenen kanssa tahansa, erityisesti heidän kanssaan joiden kanssa olet väitellyt tai tehnyt vetoja. Tämä siksi että kukaan ei voi sinua vahingoittaa. Voit mennä naljailemaan ihmisten älystä ja haastamaan riitaa, ei ole pelkoa että voisit hävitä nämä tappelut, sillä olethan ÄLYKÄS, olet RIKAS ja hemmetti – PAREMMAN NÄKÖINEN kuin kukaan!

5. aste – NÄKYMÄTÖN
Tämä on känniasteista viimeinen. Tässä vaiheessa voit tehdä ihan mitä tahansa sillä KUKAAN EI NÄE SINUA. Tanssit pöydällä ja näytät takapuoltasi jos haluat, sillä kukaan muu ravintolassa oleva ei sinua näe. Olet myös näkymätön ihmisille, jotka haluavat tapella kanssasi. Voit kävellä kaduilla ja laulaa sydämesi kyllyydestä koska kukaan ei kuitenkaan pysty sinua näkemään eikä kuulemaan ja olethan niin ÄLYKÄS että muistat kaikkien laulujen sanat ja sävelet.

Ja lopuksi selitys mystisesti kadonneelle viikonlopulle:

Sunnuntai-iltana heräsin vuoteestani, koko viikonloppu oli täysin pimeän peitossa! Viimeinen mitä muistan; perjantai-iltana seisoskelin baaritiskillä ja puhuin viisaita.
-Ainut järkevä selitys tälle on: Ufot olivat siepanneet minut!
Todella outoa, mutta mitään muutakaan syytä en keksi kadonneelle kahdelle vuorokaudelle.